Pocketvering matrassen

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte pocketvering matras, bent u op het juiste adres. In onze webshop vindt u de verschillende matrassen met de bijbehorende specificaties.

Wat is een pocketvering matras?
Een pocketvering matras bestaat uit vele, kleine metalen veren die elk in een soort zakje verpakt zijn, vandaar de term pocket. De pockets kunnen afzonderlijk van elkaar bewegen. Het aantal metalen veren en de draaddikte kan per pocketvering matras sterk verschillen. Zo kan een matras 200, maar ook 500 veren per m2 hebben. Naarmate de draad dikker wordt, voelt de matras steviger aan. Pocketvering matrassen zijn vaak opgedeeld in vijf of zeven zones waarbij elke zone is afgesteld op een bepaald lichaamsdeel. Al deze factoren hebben ook invloed op het ligcomfort, maar dat verschilt uiteraard per persoon. Daarnaast is ook een goede ventilatie kenmerkend voor een pocketvering matras. Aangezien er lucht zit tussen de verschillende pockets, wordt er lucht verplaatst bij elke beweging van de slaper. Over het algemeen hebben pocketvering matrassen een lange levensduur. Dit is echter wel afhankelijk van het gebruikte materiaal voor de metalen veren.

Driesmatrassen levert pocketvering matrassen van hoge kwaliteit voor scherpe prijzen. De producten zijn meestal op voorraad en kunnen direct thuis bezorgd worden. Driesmatrassen levert al 20 jaar lang matrassen tegen groothandelprijzen en staat klaar om u van dienst te zijn.

per pagina
per pagina
© 2007 - 2019 Dries Matrassen.nl - Hoge Kwaliteit Matrassen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel